vineri, 1 iunie 2012

Free Doughnut Day

De fapt nu chiar moca si pe degeaba dar se pare ca azi in Statele Unite in loc sa se sarbatoreasca ziua copilului...este sarbatoarea nationala a gogosilor (ei sunt mari amatori de gogosi). Sarbatoarea isi trage radacinile din primul Razboi Mondial cand s-au impartit gogosi soldatilor de pe front, si ca orice sarbatoare cu radacini patriotice aici in state, a devenit un motiv in plus de reclama si de a manca chestii grase si nesanatoase pe gratis.

Marile lanturi participa si ele la sarbatoare, Krispy Kreme (care din pacate nu mai are locatii in zona Bostonului) ofera o gogoasa gratuita celor ce le trec pragul, iar Dunkin Donuts, un lant raspandit aici in zona Bostonului si unde se aprovizioneaza toti cu cafeaua de dimineata...ofera o gogoasa gratis la orice lucru cumparat de la ei. Mai sunt si alte lanturi de magazine dar care nu sunt prezente in Massachusetts si probabil gogoseriile mici de cartier care probabil ofera si ele ceva discounturi.

Eu voi profita deseara si voi trece pe la Dunkin ca sa sarbatoresc alaturi de ei cu o gogoasa grasa si gratuita si o cafea cat mai slaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu